leginstructies

Een PVC vloer leggen.

Zelf doen is met PVC vloeren met een uni clic systeem een fluit van een cent.

Pvc vloeren leggen.

PVC vloeren egaliseren
Egaliseren niet nodig.
Bij PVC vloeren die geplakt moet worden dient de ondervloer super strak te zijn en het is een dure en tijdrovende klus om je hele ondervloer te (laten) egaliseren. PVC vloeren met een kliksysteem echter kan gelegd worden al was het laminaat, alleen nu is de toplaag van PVC. Lekker modern en strak, maar ook muisstil en vriendelijk in gebruik. Klik bare PVC vloeren zijn er voor jouw gemak. Ze wegen genoeg en worden dus gewoon zwevend gelegd.

PVC vloeren met klik systeem
 
Leginstructie
Zoals gezegd zijn deze PVC vloeren uitgerust met een kliksysteem. Dit kliksysteem is een prima systeem voor het leggen van PVC vloeren zonder het gebruik van lijm. De PVC vloer kan eenvoudig in elkaar geklikt worden dankzij de speciale veer en groef verbinding. Dit kliksysteem voor pvc vloeren is uniek omdat u de planken op twee manieren kunt leggen.

PVC vloeren leggen, gewoon zelf doen

Legmethode 1
Plaats de te leggen pvc vloer in een hoek van 20 tot 35? tegen de reeds gelegde PVC plank. Beweeg de te leggen plank iets op en neer en geef het een voorwaartse druk uit. De pvc planken zullen dan vanzelf in elkaar klikken. Zowel veer en groef, als groef in veer zijn mogelijk. Veer in groef is de meest voorkomende en gemakkelijkste manier. Zie de onderstaande tekeningen. Zoals je ziet is een PVC vloer leggen heel goed te doen voor de doe het zelver.

Pvc vloer leggen gemak dient de mens


Legmethode 2
Ook kun je met dit kliksysteem de pvc planken in elkaar klikken zonder ze op te tillen. Voor deze legmethode moet u een aanslagblokje gebruiken. De pvc planken mogen echter niet worden samen geklikt met één tik. Om te vermijden dat de panelen beschadigd raken, moet u ze langzaam samen tikken. Zie onderstaande tekeningen.

werkinstructies pvc vloeren        pvc

Ontbreekt het je aan de tijd om zelf een pvc vloer te leggen?, wij verzorgen dit ook en kunnen een passende prijs offreren. Want ook PVC vloeren leggen is ons vak. Deze klik bare PVC vloeren zijn uiteraard goed te leggen door de handige thuislegger. Eigenlijk zijn deze PVC vloeren te vergelijken met de legtechniek van laminaat, gemakkelijk en snel.

Laten leggen?